SZC logo

Soproni Szakképzési Centrum

OM kód: 203051/019 | 9330 Kapuvár, Berg Gusztáv u 2.

Intézmény logo

Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

ISKOLÁNKRÓL

A Soproni SZC Berg Gusztáv Szakképző Iskola több mint egy iskola.

A BERG egy csapat. Egy csapat, amely egyszerre szakma, egyszerre közösség, egyszerre életre szóló közösségi élmények forrása. Ezek a fogalmak, ezek az érzések mind jelen vannak egy Berges diák életében.

A Rábaköz nagy múltú szakképző intézményében az oktatók mindig arra törekedtek, s hagyományaihoz ragaszkodva törekednek ma is, hogy úgy feleljenek meg a kor kihívásainak, úgy adjanak át magasszintűt, a nagybetűs életben használható szakmai tudást tanulóinknak, hogy közben személyiségük fejlődését is támogatják, gyarapítják a lehető legjobban több közös élménnyel, tapasztalattal és vidám percekkel.

A BERG olyan hely, ahová az itt töltött idő után évekkel később is szívesen térnek vissza az egykori tanulók.

A BERG olyan hely, ahol minden tanuló fontos, ahol minden tanuló odafigyelést, egyéni segítséget, támogatást kap, ahol minden tanuló véleménye fontos.

A BERG olyan hely, ahol oktató és tanuló együtt, csapatként dolgozva halad közösen kitűzött célja felé; a tanuló választott szakmájának mesterfogásaival felvértezve, a mindennapi élet kanyargós, bukkanókkal teli útjain is eligazodni képes fiatal felnőttként lépjen ki az iskola védő falai közül, s becsületes, felelősségteljes emberré váljon.

A BERG szeretettel hív és vár minden pályaválasztás előtt álló tanulót pályaválasztási rendezvényeire, hogy személyesen tapasztalhassa meg mindenki, milyen Berges diáknak lenni.

Bemutatkozás

Partnereink

  SZC logo

  Soproni Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola

    9330 Kapuvár, Berg Gusztáv u 2.

   • Telefon: +36-70/199-67-74

    E-mail: berg@berg-kapuvar.hu

    OM azonosító: 203051/019


   2023Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola