SZC logo

Soproni Szakképzési Centrum

OM kód: 203051/019 | 9330 Kapuvár, Berg Gusztáv u 2.

Intézmény logo

Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

ISKOLÁNKRÓL

A Soproni SZC Berg Gusztáv Szakképző Iskola több mint egy iskola.

A BERG egy csapat. Egy csapat, amely egyszerre szakma, egyszerre közösség, egyszerre életre szóló közösségi élmények forrása. Ezek a fogalmak, ezek az érzések mind jelen vannak egy Berges diák életében.

A Rábaköz nagy múltú szakképző intézményében az oktatók mindig arra törekedtek, s hagyományaihoz ragaszkodva törekednek ma is, hogy úgy feleljenek meg a kor kihívásainak, úgy adjanak át magasszintűt, a nagybetűs életben használható szakmai tudást tanulóinknak, hogy közben személyiségük fejlődését is támogatják, gyarapítják a lehető legjobban több közös élménnyel, tapasztalattal és vidám percekkel.

A BERG olyan hely, ahová az itt töltött idő után évekkel később is szívesen térnek vissza az egykori tanulók.

A BERG olyan hely, ahol minden tanuló fontos, ahol minden tanuló odafigyelést, egyéni segítséget, támogatást kap, ahol minden tanuló véleménye fontos.

A BERG olyan hely, ahol oktató és tanuló együtt, csapatként dolgozva halad közösen kitűzött célja felé; a tanuló választott szakmájának mesterfogásaival felvértezve, a mindennapi élet kanyargós, bukkanókkal teli útjain is eligazodni képes fiatal felnőttként lépjen ki az iskola védő falai közül, s becsületes, felelősségteljes emberré váljon.

A BERG szeretettel hív és vár minden pályaválasztás előtt álló tanulót pályaválasztási rendezvényeire, hogy személyesen tapasztalhassa meg mindenki, milyen Berges diáknak lenni.

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Soproni Szakképzési Centrum


Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola

9330 Kapuvár, Berg Gusztáv u 2.

Telefon: +36-70/199-67-74

E-mail: berg@berg-kapuvar.hu

OM azonosító: 203051/019


2024Soproni Szakképzési Centrum Berg Gusztáv Szakképző Iskola